CREA+INTERMÈDIA-PRODUCCIÓ


Seleccionats Convocatoria 2010
Juliol 14, 2010, 6:12 pm
Filed under: Seleccionats 2010

El jurat ha decidit atorgar:

Seleccionats CREA a projectes de:

Estanislao Comella / Oriol Rosell / Edgar Dos Santos.

Seleccionats Màster ProdArt, Contextos Intermèdia de la UB a projectes de:

Isabel Servera / Carmen Díaz / Damià Vives

························································································································· 

Estanislao Comella

Els seus interessos artístics van des del dibuix a l’experimentació sonora (ha participat en dos ocasions al festival de música experimental Zarata Fest. de Bilbao). Un aspecte important dels dibuixos de l’Estanislao és la relació i l’ordre que posteriorment s’estableix entre ells, hi ha unes constants que generen vincles, en aquest sentit la instal·lació permet crear una espècie de mapa, a més a més del desig utòpic o idealista de conformar un imaginari.

OriolRosell

Central s’articula a travès d’un joc buscant les relacions que existeixen entre home i arquitectura mitjançant l’estudi dels fenòmens d’aglomeració en l’activitat industrial agrícola d’un context determinat. Una proposta que enfronta els entramats i els processos industrials.

Edgar Dos Santos

Estudi sobre paisatge, suposa una substitució escultòrica dels elements humans pels propis elements naturals convertint l’espai de treball en un posada en escena paisatgística,  prenent com punt de partida el fet  de la idea impossible de controlar la natura, un assaig constant al desafiament.

Isabel Servera

El seu treball es centra en aspectes vinculats als contextos de producció automatitzats, executar accions determinades que poden arribar a un sense sentit o portar a situacions extremes de rutina, ser una màquina de treball. Peces com S/T 2010, 14178 piezas de papel unidas entre si, volen mostrar en part les funcions i els deliris en art.

Carmen Díaz

En els seus projectes l’implicació de persones o d’altres artistes és fundamental com a Escala, però també les trampes visuals que posa en dubte la nostra percepció i de quina manera posa en dubte conceptes preconcebuts. Aquestes treballs formen part del projecte Diferencias les qual presentarà diferents sèries.

Damià Vives Infante

Per tal de tractar determinades conductes socials, el projecte  Retratats,  preten crear un reflex actual d’individus d’un mateix entorn a partir del seus consums i costums diaris. Es tracta d’uns retrats consumistes, però alhora són uns retrats d’hàbits que es poden establir a través de la comparació entre els diferents dies i entre els diferents individus retratats.


Anuncis

Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: